Hill-Rom-programma voor veilige transfers en beweging™

Hill-Rom

De druk op de gezondheidszorg neemt toe naarmate het aantal patiënten groeit, hun mobiliteit afneemt en ze meer zorg nodig hebben. Dit betekent dat zorginstellingen niet alleen moeten zorgen voor hun patiënten, maar ook voor hun zorgverleners.

Een doeltreffend ergonomiebeleid is daarom noodzakelijk om ziekteverzuim en hieraan gerelateerde kosten te voorkomen. Uitdagingen met betrekking tot de omgang met patiënten kunnen een grote invloed hebben op uw instelling/organisatie voor zowel patiënten als zorgverleners. Dit niet alleen vanuit financieel oogpunt, maar ook wat betreft kwaliteit, comfort en veiligheid. Om alle bijkomende factoren te behandelen, bieden wij u deze programmatische aanpak die een verschil maakt bij het creëren van een omgeving voor veilige omgang met patiënten.

Hillrom helpt u uw doelstellingen voor een veilige omgang met patiënten te behalen met betrekking tot personeel, patiënten en financiën. Om u te helpen, hebben wij het Safe Transfers and Movement™-programma ontwikkeld. Ongeacht of u net begint met het evalueren van een business case voor een programma voor veilige omgang met patiënten, gereed bent voor de implementatie van uw programma of een programma in gebruik hebt dat u wilt evalueren, biedt Hillrom hulpmiddelen om u te helpen. Ons assortiment aanpasbare hulpmiddelen, industrieel gestandaardiseerde bronnen en educatieve materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en gestructureerd om u te helpen in ieder stadium van uw voortgang. Het \Safe Transfers and Movement™-programma is bedoeld ter ondersteuning van instellingen. Het is belangrijk dat u zich het programma eigen maakt en deze aanbevelingen en materialen afstemt op de individuele behoeften van uw instelling. Op deze manier ondersteunt het programma de individuele behoeften van uw instelling optimaal.

Hill-Rom

 

7 Essentiële elementen van de Safe Transfers and Movement™-programmatoolkit

Alle hulpmiddelen en informatie binnen de Safe Transfers and Movement™-programmatoolkit zijn strategisch onderverdeeld in 7 essentiële elementen om ze samen te laten vallen met belangrijke mijlpalen in het kader van de implementatie van een programma voor veilige omgang met patiënten. Deze elementen gaan de unieke uitdagingen en eisen aan die zijn gekoppeld aan elke fase van de implementatie van het programma.

Indien u meer gedetailleerde hulp nodig hebt bij de ontwikkeling van uw programma, biedt Hillrom aanvullende adviesdiensten, waaronder:

  • Uitgebreide instellingsbeoordelingen ter plaatse om uw hoogrisicogebieden met betrekking tot de omgang met patiënten en materiaalbehoeften te identificeren
  • Safe Patient Handling-programmaworkshops

Neem voor meer informatie over het Safe Transfers and Movement™-programma of de adviesdiensten van Hillrom contact op met een Hillrom-vertegenwoordiger.