Technologie die vroegtijdige mobiliteit ondersteunt

De mensen en de technologie van Hillrom kunnen helpen

Wij begrijpen hoe druk een dag van de intensivecareverpleegkundige is. Velen van ons weten dit uit eigen ervaring. Daarom beseffen we dat de grootste uitdaging bij de implementatie van een protocol voor vroegtijdige mobiliteit eenvoudigweg is de tijd vinden om het te doen.

Vanwege die reden hebben wij het Progressive Mobility™-programma opgezet. Dit is een op bewijzen gebaseerd protocol dat door nationale vooraanstaande experts is gevalideerd, dat in de klinische praktijk is gebruikt en dat wordt ondersteund door het robuuste productportfolio en het gerenommeerde klinische trainingsteam van Hillrom.

Mensen

Onze managers voor klinische resultaten kunnen educatieve training en ondersteuning bieden tijdens de implementatie van het Progressive Mobility™-programmaprotocol in uw instelling:

  • Klinische scholing
  • Praktische ondersteuning voor klinische toepassing van technologie
  • Aanbevolen werkwijzen delen

Programma's

Het Progressive Mobility™-programma voorziet in een op bewijzen gebaseerd protocol, trainingsmateriaal en implementatie- en duurzaamheidsmiddelen. Door dit proces of een aangepaste versie ervan over te nemen, krijgt u uw patiënten in beweging:

Producten

Hillrom levert een breed assortiment aan producten die ontwikkeld zijn om u te helpen uw patiënten te mobiliseren. Vanaf het moment dat de patiënten in uw intensivecarebedsysteem terechtkomen tot en met de fase waarbij ze uit bed moeten komen en zelfs tijdens de ambulante fase - Hillrom is er voor u met:

  • Bedsystemen
  • Patiëntenliftsystemen
  • Meubilair voor patiënten

Meer informatie over het Progressive Mobility™-programma