Overzicht van het bedrijf

Welkom bij Hillrom

Wij zijn een bedrijf dat met onze productmerken Hillrom, Liko, Trumpf Medical, Welch Allyn en Allen in totaal meer dan 450 jaar ervaring heeft op het gebied van innovatieve en excellente oplossingen die zijn gericht op het verbeteren van resultaten voor patiënten en hun zorgverleners.

Onze oorsprong is te vinden in de ideeën die in 1929 voor het eerst werden verwoord door onze oprichter William A. Hillenbrand, die ervan droomde om "van het ziekenhuis een thuis te maken". Sindsdien zijn we niet alleen toonaangevend in onze sector geworden, maar ook een vertrouwde partner voor zorgverleners en patiënten wereldwijd. Wij staan voor passie, toewijding en vernieuwing die daadwerkelijk resultaten bewerkstelligen en een verschil maken in het leven van de mensen aan wie we onze producten en services leveren.

Informatie over Hillrom Holdings, Inc.

Hillrom is een toonaangevend bedrijf op het gebied van medische technologie dat meer dan 10,000 werknemers heeft en in ruim 100 landen actief is. Wij werken samen met zorgverleners en richten ons daarbij op oplossingen voor patiëntzorg die de klinische en economische resultaten verbeteren op vijf kerngebieden: Bevordering van mobiliteit, wondverzorging en preventie, klinische workflow, chirurgische veiligheid en efficiëntie, en respiratoire gezondheid. De mensen, programma's en productmerken achter Hillrom werken samen aan één missie: Elke dag opnieuw verbeteren we de resultaten voor onze patiënten en hun zorgverleners.