Hill-Rom

Hill-Rom

Sinds de oprichting van Hill-Rom in 1929 is de visie van het veiliger en comfortabeler maken van de patiëntomgeving in ziekenhuizen het hoofdaandachtspunt van de onderneming. Het Hill-Rom-merk is ontstaan vanuit deze visie. De ontwikkeling van het merk blijft doorgaan met het Progressa™-bedsysteem; een innovatieve intensivecaretechnologie die is ontworpen om het vroegtijdig mobiliseren van patiënten actief te bevorderen. Progressa is het eerste bedsysteem waarin de geavanceerde StayInPlace™-positietechnologie is opgenomen en patiënten in de optimale positie houdt tijdens iedere beweging van het bed. Het verschuiven van een patiënt in het ziekenhuisbed kan leiden tot herhaalde herpositionering en een hogere tilbelasting voor zorgverleners. De geavanceerde StayInPlace-technologie is ontwikkeld door de ergonomische onderzoekslaboratoria van Hill-Rom. StayInPlace-technologie zorgt ervoor dat het frame en het matras van het Progressa-bedsysteem langer worden als het hoofdeinde omhoog wordt gebracht. StayInPlace is ontworpen om het verschuiven van patiënten te voorkomen en de noodzaak om de patiënt opnieuw te positioneren te minimaliseren.

Mobiliseren met Progressa gebeurt in vijf stappen. Liggende patiënten worden naar de zitpositie gebracht en kunnen vervolgens worden ondersteund tijdens het lopen via een 

Liko®-liftsysteem. Deze twee systemen zijn een belangrijk voorbeeld van geïntegreerde oplossingen die worden aangeboden door het bedrijf.

Het Progressive Mobility-programma van Hill-Rom is een aanvulling op het mobiliteitsproductportfolio en bestaat onder andere uit het Progressa-bedsysteem, opleidingen en protocollen om zorginstellingen te ondersteunen bij het veilig en efficiënt implementeren van therapie voor vroegtijdig mobiliseren.