Hillrom™ COVID-19 Resource Center

Terwijl gezondheidsorganisaties bezig zijn met de toename van patiënten door de verspreiding van Coronavirus COVID-19, staat Hillrom klaar om ondersteuning te bieden bij het voldoen aan kritieke behoeften aan producten, diensten en oplossingen. We helpen artsen in ziekenhuizen en primaire zorg om de toename van COVID-19-patiënten te kunnen behandelen op de volgende vijf gebieden.

EERSTELIJNSSCREENING EN DIAGNOSTISCHE CAPACITEIT:
Het behouden van beschikbaarheid van hulpmiddelen voor temperatuurmetingen, vitale waarden en apparaten voor rust-ECG's om patiënten snel te onderzoeken en het vereiste zorgniveau te bepalen.

INFECTIEBESTRIJDING EN VERMINDERING VAN KRUISBESMETTING:
Het bieden van oplossingen voor triage van patiënten en het toewijzen van voorraden aan isolatiekamers om het risico op kruisbesmetting te minimaliseren. Verhoogde productie van wegwerp-probe-covers voor oorthermometers en wegwerp-bloeddrukmanchetten.

BEWAKING VAN ADEMHALINGSPROBLEMEN, NIET-INVASIEVE BEADEMING EN BEHANDELINGEN VOOR HET VRIJMAKEN VAN DE LUCHTWEGEN:
Het leveren van innovatieve technologieën voor de continue bewaking van de ademhalingssnelheid. Het verlenen van zuurstofondersteuning aan patiënten met ademhalingsproblemen en voor het in beweging brengen van slijm uit de longen.

UITBREIDING VAN DE INFRASTRUCTUUR OM PIEK-CAPACITEIT TE CREËREN:
In samenwerking met overheden en zorgsystemen zorgen wij ervoor dat meer patiënten in acute omgevingen kunnen worden behandeld, bewaakt en verplaatst, inclusief technologie om automatisch tekenen van mogelijke conditieverslechtering van de patiënt te detecteren.

UITBREIDING VAN COMMUNICATIE ZORGTEAM:
Het voorbereiden van zorgteams om verbonden te blijven met tijdelijke ruimtes in ziekenhuizen en aangrenzende tijdelijke faciliteiten, evenals thuis- of externe werkplekken.

We houden onze productvoorraad, grondstoffen en onderdeelbehoeften dagelijks in de gaten en blijven voldoen aan de vraag van de klant naar de meeste van onze producten over de hele wereld. Onze productieactiviteiten zijn momenteel niet verstoord en we hebben voorraadrisico's onder controle. Hillrom volgt zorgvuldig de richtlijnen van de WHO en de Amerikaanse CDC, evenals de richtlijnen voor het vervoer en verzending in elk land. Hillrom onderhoudt tevens de juiste communicatie met onze klanten.

Veelgestelde vragen

V: Zijn er extra reinigingsproducten of -procedures nodig om te voorkomen dat mijn Hillrom-producten het virus verspreiden?

A: De reinigingsproducten en -procedures in de productdocumentatie zijn voldoende voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken. Zorgverleners kunnen overwegen om oppervlakken vaker te reinigen.

V: Hoe ziet de Hillrom-inventaris eruit?

A: We hebben onze productiesnelheden voor kritische-zorgproducten verdubbeld, waaronder ziekenhuisbedden en bewakingsapparatuur voor vitale functies. Ook hebben we onze voorraad huurapparatuur vergroot om aan de toegenomen vraag te voldoen. Onze fulfillment-teams doen al het mogelijke om te voldoen aan de behoeften van de klant op het gebied van timing, waarbij rekening wordt gehouden met een aantal lokale uitdagingen op het gebied van transport en de vraag boven het normale bedrijfspercentage.

V: Zal de verspreiding van COVID-19 voor Hillrom-producten waarover ik al beschik, van invloed zijn op de diensten die jullie in mijn regio aanbieden?

A: Onze klantenservice op locatie is niet veranderd, maar onze servicemedewerkers in de regio houden zich aan de aanbevelingen met betrekking tot sociale afstand en het vermijden van grote bijeenkomsten, en we volgen alle individuele ziekenhuisrichtlijnen. Het is lastig om de impact van de verspreiding van COVID-19 te voorspellen, maar er wordt alles aan gedaan om aan uw behoeften te voldoen.

V. Welke specifieke producten bieden jullie aan om onze COVID-19-gerelateerde inspanningen in de regio te ondersteunen?

A: We gebruiken de tussentijdse richtlijnen voor zorginstellingen van de Amerikaanse CDC om prioriteit te geven aan onze eigen inspanningen: "Het behoud van de werking van het zorgsysteem is van enorm belang. Het is essentieel dat zorginstellingen zorg blijven bieden aan alle patiënten, ongeacht de COVID-19-infectiestatus, op het juiste niveau (bijv. thuiszorg, poliklinische zorg, spoedeisende hulp, eerste hulp of ziekenhuisopname). Faciliteiten moeten mogelijk reageren op een toename van patiënten die zorg nodig hebben. Er zullen specifieke inspanningen nodig zijn om alle aspecten van de gezondheidszorg te mobiliseren om de overdracht van ziekten te verminderen, om mensen naar het juiste niveau van zorg te leiden en om de belasting van het gezondheidszorgsysteem te verminderen.

EMEA-producten:

EERSTELIJNSSCREENING EN DIAGNOSTISCHE CAPACITEIT
INFECTIEBESTRIJDING EN VERMINDERING VAN KRUISBESMETTING
BEWAKING VAN ADEMHALINGSPROBLEMEN, NIET-INVASIEVE BEADEMING EN BEHANDELINGEN VOOR HET VRIJMAKEN VAN DE LUCHTWEGEN
UITBREIDING VAN DE INFRASTRUCTUUR OM PIEK-CAPACITEIT TE CREËREN

 * producten die voor kritieke-zorgpatiënten kunnen worden gebruikt

Opmerking: De beschikbaarheid van producten kan per land verschillen, afhankelijk van de registratiestatus en andere voorwaarden

V: Wat zijn uw aanbevelingen rond het schoonmaken van Hillrom-materiaal om te helpen de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

A: Gelieve te lezen Cleaning & Disinfecting letter.

Contact opnemen

Neem contact op met uw lokale Hillrom-vertegenwoordiger, Hillrom-distributeur of lokale Customer Services-team van Hillrom voor hulp bij het bestellen en versnelling van de levering van producten.