Onze belofte

In een snel veranderende zorgomgeving blijven zorgverleners een constante factor. Zorgverleners tonen elke dag hun passie voor het helpen van mensen, ondanks de enorme druk die zij ervaren om de toegang tot en kwaliteit van zorg te verbeteren met dezelfde of zelfs minder middelen.

Hillrom wordt gedreven door patiëntgerichte zorg. Alles wat we doen, al onze producten en technologieën, zijn ontworpen om resultaten voor patiënten en zorgverleners te verbeteren. 

Het begint met het doorbreken van complexiteit en met de focus op de menselijke kant van de gezondheidszorg. Wij stellen met de continue ontwikkeling en integratie van onze oplossingen artsen in staat onmisbaar verbonden te zijn met hun patiënten door middel van nauwkeurige data en bruikbare inzichten. Dit betekent nauwkeurigere diagnoses, vroegere interventie en kortere hersteltijden.

Onze innovaties dragen bij aan het hart van de gezondheidszorg. Door het bieden van slimmere — en meer “connected” — oplossingen helpen we met het vereenvoudigen van routineworkflows en communicatie, zodat zorgteams zich kunnen concentreren op hun passie: zorgen dat patiënten sneller beter worden. Daarnaast blijven we de lat steeds hoger leggen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, waarbij we voortbouwen op onze vertrouwensgeschiedenis met partners over de hele wereld.  

Terwijl de gezondheidszorg zich blijft ontwikkelen, zijn wij er om de mensen in het hart van de gezondheidszorg te ondersteunen.  

Hillrom. Advancing Connected Care.